team sparsmakat

Välkommen till oss på Sparsmakat! Butiken har öppet tisdag–fredag 11–18 och lördag 10–16, men du kan även boka tid i inredningsstudion med någon av våra inredare övrig tid. Kontakta oss så berättar vi mer!

5

Ann-Sofie Gustafsson

inredare / delägare
ann-sofie@sparsmakat.se
+46 70 279 88 86

Ann-Sofie Gustavsson
Delägare och inredare

”Jag vill ge mina kunder något mer än inredning. Att bygga långvariga relationer och utifrån dem skapa vackra hem och miljöer som håller över tid är mitt fokus. Jag har en säker känsla för färg och form och ett stort engagemang i varje projekt – stort som litet.”

Har drivit Sparsmakat i hela 20 år och och nu växlat upp tillsammans med Frida & Sofia.

5

Frida Rapp

inredare / delägare
frida@sparsmakat.se
+46 73 822 31 11

Frida Rapp
Delägare och inredare

”Jag är en inredningsnörd som älskar att få jobba kreativt. För mig är hållbarhet en viktig aspekt och jag vill skapa hem som är gjorda att leva i. Där funktion och form ska gå hand i hand. Tror på en lugn och tidlös bas där detaljer får stå i fokus. Enligt mig är hemmet ett ständigt pågående projekt som utvecklas i takt med en själv.

Gillar design som är tidlös, spännande, funktionell och vacker.

Har jobbat inom retail de senaste 15 åren. Är Sparsmakats följeslagare och har tillsammans med Ann-Sofie gjort en rad olika inredningsuppdrag till både privatpersoner och företag.

5

Mon-Louise Phersson

sömmerska / syateljé
mon-louise@sparsmakat.se
+46 500 47 17 17

Mon-Louise Phersson
Ansvarig för syateljén

Uppväxt med symaskin då min mamma arbetade som sömmerska när jag växte upp, så intresset för skapande startade tidigt. Stor passion för blommor, trädgård och inredning. Gillar att skapa med händerna , allt från att sy till att snickra.

Har funnits på Sparsmakat de senaste 12 åren, sedan dess har hela livets hobby varit mitt arbete.

5

Hanna Nilsson

säljare i butik
sparsmakat@live.se
+46 500 47 17 17

Hanna Nilsson
Säljare i butik

Inredning för mig ska först och främst vara funktionell - en bra grund med förvaring som ger ordning och reda och som sedan kan utsmyckas med mjuk textil och vackra ting. Jag är helt klart periodare på olika stilar men väljer alltid en ljus skandinavisk grund på ytskikt och möbler– jag ändrar sedan känslan med dekorativa detaljer.

När jag inte är på Sparsmakat driver jag mitt eget företag Matlagerskan där jag frilansar inom receptutveckling, matstyling och foto.